آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۸۸۵
در مراسم عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)؛

ببینید| تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان

رهبر معظم انقلاب روز گذشته ضمن تجلیل از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان، فرمودند: با دیدن تلاوت و ترتیل جوانان، از شدّت خشنودی و خوشحالی واقعاً منقلب میشوم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هفته‌نامه خط‌حزب‌الله نشریه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی، نوشت:

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیش از ظهر پنجشنبه - ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - در پایان مجلس عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه‌السلام که در آن «جمعی از فعالان قرآنی و دست‌اندرکاران برنامه‌های رسانه‌ی ملی در ماه مبارک رمضان» نیز حضور داشتند، فرمودند:

«امروز در جلسه‌ی ما الحمدلله قرآنی‌ها جمعند. خدا را شکر، امسال ماه مبارک الحمدللّه یک ماه رمضان قرآنی بود؛ خدا را شکر؛ و در سرتاسر کشور به همّت شما برادر‌ها در هر جایی، در هر بخش، در صداوسیما و غیر صداوسیما مردم دلشان با قرآن بود.

ما به این احتیاج داریم. این، آن چیزی است که کشور ما به آن احتیاج دارد، جوان‌های ما احتیاج دارند. این تلاوت قرآن، این حفظ قرآن که من وقتی میبینم آنجا جوان‌ها نشسته‌اند و قرآن را به‌اصطلاح با ترتیل می‌خوانند، حافظ از حفظ می‌خواند، از شدّت خشنودی و خوشحالی واقعاً منقلب می‌شوم؛ الحمد لله ربّ العالمین.

دنبال کنید. منتها ما در زمینه‌ی قرآن هنوز خیلی کار داریم؛ کار‌هایی که باید انجام بگیرد. ما بایستی مفاهیم قرآن را که دریای عظیمی است، دریای عمیقی است، بین مردم خودمان و خوانندگان قرآن رواج بدهیم. الحمدلله خیلی خوب بود. خدا را شکر.»

 

کد ویدیو

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار